master88
Bandar Sakong Bandar Poker dan Domino
Jual Obat Pembesar KLG
Vimax Asli Canada
KLG
Vimax Asli
Vimax Herbal

How to Clean Your Makeup Brushes With Drugstore Products

How to Clean Your Makeup Brushes With Drugstore ProductsHappy Drugstore Beauty Week! In honor of the occasion, we've solved a very common problem with less than $5. The problem: dirty makeup brushes. Be honest, how often do you clean your...2 days ago via E!Online

Bindi Irwin's Boyfriend Chandler Powell Pens Touching Tribute on Her 19th Birthday

Bindi Irwin's Boyfriend Chandler Powell Pens Touching Tribute on Her 19th BirthdayHappy 19th birthday Bindi! One day before Bindi Irwin's 19th birthday (since she's in Australia it's actually her birthday right now), her long-term boyfriend, Chandler...4 days ago via E!Online

Jennifer Lopez Looks Smoking Hot as She and Alex Rodriguez Celebrate Their Birthdays

Jennifer Lopez Looks Smoking Hot as She and Alex Rodriguez Celebrate Their BirthdaysHappy birthday J.Lo and A-Rod! Jennifer Lopez and Alex Rodriguez, who have been dating for several months, are celebrated their birthdays together for the first time this...5 days ago via E!Online

Selena Gomez Turns 25: See Her Cutest Candid Looks Over the Years

Selena Gomez Turns 25: See Her Cutest Candid Looks Over the YearsHappy birthday, Selena Gomez! The pop star turned 25 Saturday. To celebrate, we're taking a look back at some of her cutest styles over the years. Namely, her cutest candid...6 days ago via E!Online

Harrison Ford Turns 75: Star Wars' Han Solo and Indiana Jones Among His Best Roles

Harrison Ford Turns 75: Star Wars' Han Solo and Indiana Jones Among His Best RolesHappy birthday, Harrison Ford! The actor turned 75 Thursday and we are celebrating by taking a look back at his best movie roles. Ford, a native of Chicago, began his onscreen...2 weeks ago via E!Online
HOT NEWS!

Happy Salma Kecam Aksi Bullying di Thamrin City

agen vimax
Happy Salma Kecam Aksi Bullying di Thamrin City JAKARTA - Video perundungan yang melibatkan para siswa di Thamrin City Mall tengah menjadi viral di mana-mana. Pasca melihat kasus bullying itu aktris peran Happy Salma mengaku terkejut sekaligus marah dalam waktu bersamaan. Ibu satu orang anak itu pun mengutuk perbuatan bejat yang dilakukan oleh anak-anak di bawah umur itu. "Saya benar-benar shock, miris dan marah dan kok bisa yah bangga melakukan itu. Mungkin itu sering terjadi dari dulu-dulu yah kasus bully. Menurut saya itu pengecut," ujarnya saat dijumpai di Grand Indonesia, Jakarta Pusat pada Selasa (18/7/2017). Wanita yang kini menetap di Pulau Dewata itu juga yak habis pikir bagaimana bisa para pelaku bangga memamerkan kejadian bullying di jagat maya. Pasalnya, bisa jadi video tersebut dapat berdampak buruk bagi anak-anak lain yang menontonnya. "Bully itu bisa dilakukan di mana saja yah. Kalau udah niat yah. Cuma kok bisa bangga yah video itu sampe menjadi viral. Akhirnya semua orang pada tahu. Itu sadis yah, kasihan banget," sambungnya. Melihat kejadian tersebut, pemain Sang Penari itu pun merasa tertampar dengan kenyataan yang ada. Happy berkomitmen ingin mendidik sang anak yang bernama Tjokorda Sri Kinandari Kerthyasa dengan sebaik mungkin. "Apalagi saya baru punya anak. Saya orangtua baru saya baru belajar. Mungkin itu teguran juga kepada siapa pun kita memiliki anak bukan hanya membesarkan, membiayai tapi mendidiknya itu sulit sekali. Kayak begini tuh kayak warning bahwa sangat penting bagi siapa pun," tutupnya. (edh)
1 week ago via okezone

DOWNLOAD MP3/VIDEO VIA YOUTUBE

Home   |   Disclaimer   |   Terms Of Use   |   About Us   |   Contact Us
Language: English | Indonesian | Chinese
Copyrights© 2012 widih.co - All Rights Reserved